Eerste grote South Park The Fractured But Whole DLC nu verkrijgbaar

  De eerste grote South Park The Fractured But Whole DLC is bekend. De DLC heet Danger Deck en is nu te downloaden.

  In de Danger Deck DLC van South Park The Fractured But Whole word je met je superheldenteam naar nieuwe locaties in South Park geteleporteerd. Daar moet je vijanden verslaan in allerlei holografische gevechten die gemaakt zijn door Tupperware van de Freedom Pals. Enkele tegenstanders zijn King Crab, Rebecca the Raisin's Girl en Aunt Sheila. Toegang tot de holografische gevechten krijg je door in het hoofdkwartier van de Freedom Pals naar een speciaal portaal te gaan.

  Nu doe je die gevechten natuurlijk niet voor niks. Sluit je alles winnend af, dan krijg je namelijk wat beloningen. Dat kunnen gevechtsitems zijn, maar ook allerlei soorten kledij waar je je personage mee kunt uitrusten.

  South Park The Fractured But Whole DLC nu beschikbaar

  Wanneer je dit leest, kun je de Danger Deck DLC al downloaden. De uitbreiding is los voor 6 euro beschikbaar of krijg je als je in het bezit bent van de Season Pass. Die kost 30 euro en geef je toegang tot alle toekomstige DLC. Die zijn overigens ook al bekend en heten From Dusk Till Casa Bonita en Bring The Church. In die eerste neem je het op tegen een demoon, terwijl Bring The Church een gloednieuw verhaal én superheldenklasse met zich mee brengt. Meer daarover wordt in de toekomst bekend.

  South Park The Fractured But Whole is sinds oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De tovenaarskostuums uit het vorige deel zijn nu vervangen door superheldenpakken en dat brengt weer een gloednieuw avontuur met zich mee.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.