Eerste foto's van Alicia Vikander als Lara Croft

  Na eerder al wat foto's gezien te hebben van de set kunnen we vandaag de eerste foto's van Alicia Vikander als Lara Croft in de aankomende Tomb Raider film zien. Bekijk hier hoe de actrice haar rol zal vertolken.

  Op de foto's die Warner Bros. Pictures heeft vrijgegeven zien we hoe Alicia Vikander als Lara Croft eruitziet in de film. De look is anders dan die van Angelina Jolie destijds was toen zij het karakter vertolkte in het begin van deze eeuw. De nieuwe Lara Croft is namelijk gebaseerd op de reboot van de games en niet op de oude versies van de game.

  Lara Croft zal in deze film dan ook een ander achtergrondverhaal hebben. Zeven jaar na het verdwijnen van haar vader wil de dan 21-jarige Lara Croft niet het bedrijf van haar vader overnemen. In plaats daarvan bezorgt ze pakketjes in Londen en neemt avondlessen. Op een gegeven moment besluit ze om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en naar een onbekend eiland vlakbij Japan te reizen.

  Alicia Vikander als Lara Croft

  De foto's tonen hoe Alicia Vikander als Lara Croft zich moet redden op dat eiland. Op de eerste foto hierboven zien we Lara Croft terwijl ze geconfronteerd wordt door een onbekend persoon. Op de tweede foto zien we Lara Croft met haar pikhouweel en boog.

  Alicia Vikander als Lara Croft

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.