Eerste Fast And Furious 8 trailer datum onthuld

  Dat Fast and Furious 8 eraan kwam was geen geheim, maar nu is dan de release datum bekend gemaakt voor de allereerste Fast and Furious 8 trailer.

  Vin Diesel laat middels een foto op zijn Facebook pagina weten de Fast and Furious 8 trailer op 11 december uit gaat komen. De post is een simpele foto met wat tekst, benadrukt door de #F8. De foto heeft inmiddels al meer dan 900.000 likes en meer dan 70.000 shares.

  Dat Fast 8 eraan kwam maakte Vin Diesel al eerder bekend. Twee weken na de première van de zevende Fast and Furious film zei Diesel al dat de film eraan zat te komen. In een interview met MTV liet Diesel weten dat de Paul Walker allang al een achtste film wilden maken.

  Fast and Furious 8 trailer namens Paul Walker

  Na zijn overleden heeft de crew de zevende film doorgezet om Paul Walker te eren. De nieuwste film zal namens hem gemaakt worden, aldus Vin Diesel. In tegenstelling tot het zevende deel, zal er in Fast and Furious 8 geen gebruik worden gemaakt van CGI om Paul Walker kunstmatig de rol van Brian O'Conner te laten vertolken.

  De film wordt geregisseerd door F. Gary Gray, onder andere de regisseur van Straight Outta Compton en Law Abiding Citizen. Fast en Furious 8 komt uit op 14 april 2017, iets meer dan twee jaar na de release van Fast and Furious 7.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.