Eerste Fantastic Beasts and Where to Find Them trailer uitgebracht

  We krijgen weer de kans om ons te wanen in het universum van Wizards & Witchcraft. We worden weer getrakteerd op een nieuw verhaal vol magische beesten en toverkunst, want de eerste Fantastic Beasts and Where to Find Them trailer is namelijk zojuist uitgebracht!

  Fantastic Beasts and Where to Find Them verscheen in 2001 als boek. Het boek heeft geen doorlopend verhaal, maar bevat enkel informatie over de fictieve beesten die je kunt vinden in het universum van Harry Potter. Het moet een kopie voorstellen van het boek dat Harry Potter gebruikt in de les in de eerste Harry Potter film.

  Eerste Fantastic Beasts and Where to Find Them trailer geeft blik op eerste beelden

  De filmversie gaat echter over de schrijver van het boek Newt Scamander, die aankomt bij het Magical Congress van de VS voor een belangrijke afspraak. Hij draagt een koffer bij zich, waar magische beesten inzitten. Het gaat mis wanneer enkele van deze beesten ontsnappen en Newt daarmee in de problemen komt.

  De film brengt ons terug in het magische universum die we zagen in de acht Harry Potter films. De film is vanaf 17 november 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien. Je kunt de nieuwe teaser trailer van de film nu hierboven bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.