Eerste Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht

  Hoewel de game zelf al eind vorig jaar werd aangekondigd, is de eerste Dynasty Warriors 9 trailer pas recentelijk verschenen. In deze trailer krijgen we een blik op de grootse gevechten die de game zal bieden. Bekijk 'm bovenaan de pagina!

  De nieuwe Dynasty Warriors is alweer het negende deel in de langlopende hack and slash videogamereeks Dynasty Warriors, die dit jaar haar twintigste verjaardag mag vieren. Het nieuwe deel brengt vernieuwingen naar de gameplay door middel van een open wereld, die spelers naar hartelust kunnen verkennen. Deze wereld, die gebaseerd is op het derde-eeuwse China, kan zowel per voet, per paard of per boot verkend worden.

  Grootschalige gevechten in Dynasty Warriors 9 trailer

  Hoewel het element van verkenning dus zeker aan de orde is, zijn er natuurlijk ook genoeg steden en dorpen te vinden en is er aan grootse gevechten geen gebrek in de game, zoals uit de trailer al duidelijk wordt. Bovendien is de officiële website voor de game live gegaan, waarop enkele details over Dynasty Warriors 9 te vinden zijn. Zo brengt de game een zogenaamd "Interactive Action" systeem, waardoor spelers de omgeving kunnen gebruiken op manieren die eerder niet mogelijk waren; denk hierbij aan het beklimmen van bergen, het gebruik van grappling hooks en het gebruiken van objecten die tijdens gevechten op je pad komen.

  De nieuwe Dynasty Warriors 9 trailer duurt ruim een minuut en geeft spelers een eerste blik op de gameplay; van de mooie, diverse omgevingen tot de grootschalige gevechten die deze nieuwe hack and slash titel te bieden heeft. Het is op dit moment nog niet bekend wat de releasedatum van Dynasty Warriors 9 is en voor welke platformen de game zal verschijnen, dus houd XGN.nl goed in de gaten voor meer nieuws over het meest recente deel in de Dynasty Warriors franchise!

  Dynasty Warriors 9

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.