Eerste Dragon Ball Xenoverse 2 DLC vandaag beschikbaar

  De eerste Dragon Ball Xenoverse 2 DLC is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het DLC-pakket zal samen uitkomen met een gratis update voor de game. Het DLC-pakket is verkrijgbaar met de season pass, of los te koop.

  Het eerste Dragon Ball Xenoverse 2 DLC pakket zal vandaag verschijnen op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ook zal er gelijktijdig een nieuwe update voor Dragonball Xenoverse 2 beschikbaar komen. De update zal gratis te downloaden zijn op alle platformen.

  Het eerste DLC-Pakket voor Dragon Ball Xenoverse 2 dat DB Super Pack 1 heet zal heel wat aan de game toevoegen. Zo krijg je 2 karakters uit de Dragon Ball Super-anime: Cabbe en Frost. Ook zullen er nieuwe quests, kostuums, aanvallen en nog veel meer voor je klaarliggen wanneer je de DB Super Pack 1 downloadt.

  Mocht dat alles nog niet genoeg voor je zijn, of heb je geen geld om eraan uit te geven, dan heeft Bandai Namco nog meer voor je. Via de Bandai Namco VIP Corner kun je namelijk gratis het Master Pack downloaden. Het Master Pack nog eens 5 nieuwe teachers en tot 20 nieuwe aanvallen toe.

  Eerste Dragon Ball Xenoverse 2 DLC zal ook een update met zich meebrengen

  Naast alle DLC is er nu ook een Dragon Ball Xenoverse 2 update beschikbaar. Deze gratis update zal voor iedereen op elk platform beschikbaar komen en veel content met zich meebrengen. Na de update kun je namelijk aan de gang met nieuwe skills, nieuwe kostuums en nieuwe aanvallen.

  Ook geeft de update je de mogelijkheid om het op te nemen tegen Frieza in Conton City. Dit is mogelijk in het speciale Frieza Siege Event. Hierin kun je met speciale objecten gooien en titels winnen.

  Het eerste DLC-Pakket voor Dragon Ball Xenoverse 2 is vanaf vandaag te downloaden op alle platformen. Het DLC-Pakket maakt deel uit van de season pass, maar is ook tegen betaling los te downloaden. De update zal ook vandaag voor iedereen beschikbaar komen.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.