Eerste Detective Pikachu film details bekendgemaakt

  De eerste details wat betreft de Detective Pikachu film zijn naar buiten gebracht. De film moet ergens volgend jaar in productie gaan!

  Denk je aan Pokémon, dan denk je aan Pikachu. Ondertussen één van de meest herkenbare personages over de hele wereld. We kennen zijn verhaal met Ash uit de Pokémon anime serie en de verschillende films. Nu gaat Pikachu verder in zijn eentje! Er komt namelijk een Detective Pikachu film aan.

  Pikachu krijgt zijn eigen film die gebaseerd zal zijn op de Detective Pikachu games. Denk hierbij aan een kruising van Sherlock Holmes en het Pokémon universum. De film zal echte mensen bevatten en Pikachu zal worden vertoond door middel van motion capture. Nu zijn de eerste castleden al bekendgemaakt.

  Detective Pikachu film is opzoek naar stemacteur

  Justice Smith zal de mannelijke hoofdrol spelen, terwijl actrice Kathryn Newton een vrouwelijke journalist in de film zal spelen. In de Detective Pikachu games (en film) kan de populaire Pokémon praten. Er is nog niemand gecast om de rol van Pikachu in te spreken, maar bekende namen zoals; Hugh Jackman, Mark Wahlberg, Ryan Reynolds en Dwayne Johnson zijn al voorbijgekomen.

  De film van Detective Pikachu heeft nog geen releasedatum, maar moet ergens volgend jaar in productie gaan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.