Eerste Destiny 2 patch van 2018 geeft spelers toegang tot Iron Banner

  Iedereen die Destiny 2 heeft kan weer aan de slag met de Iron Banner, een regelmatig terugkerend evenement in de game. Dit dankzij een Destiny 2 patch die gisteren gelanceerd werd.

  Begin vorige maand ontstond er ophef over dat Destiny 2 content uit de basisgame niet meer speelbaar was voor mensen die niet de Curse of Osiris DLC hebben. Bungie ging overstag en kondigde een patch aan die de meeste content weer voor iedereen beschikbaar zou maken.

  Sinds de patch van gisteren zijn nu de Iron Banner, een speciaal multiplayer evenement waarbij levelverschil wél uitmaakt en de Faction Rallies, waarbij je namens een factie Destiny 2 speelt en punten vergaart, voor iedereen beschikbaar.

  Destiny 2 patch in navolging van offline servers

  Gisteren kon je al lezen dat de Destiny 2 servers gedurende vijf uur offline gingen zodat de nieuwe patch soepel geïntegreerd kon worden in de game. Dat is inmiddels gebeurd, waardoor iedereen nu weer online de game kan spelen en aan de slag kan gaan met de Iron Banner en Faction Rallies.

  Destiny 2 kwam begin september uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl de PC versie eind oktober pas het levenslicht zag. In de Destiny 2 review gaven we de online shooter een 8,5.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.