Eerste blik op Loki's Disney Plus serie laat de jaren 70 zien

  Na de annulering van Marvel's Netflix series als Daredevil en The Punisher snakten fans al gauw naar meer Marvel content voor thuis op de bank. Gelukkig komen er voor de nieuwe streaming service Disney Plus series over onder andere Loki en Vision uit. Nu is een foto verschenen die een eerste blik geeft op de serie van Loki.

  Disney/Marvel

  Wanneer is deze foto gemaakt?

  De foto die op het internet is verschenen is gemaakt tijdens een presentatie die Disney in april hield voor investeerders. Tijdens deze Walt Disney Company Investors Day 2019 werd er meer informatie gegeven over Disney’s toekomstige plannen.

  Marvel-baas Kevin Feige was aanwezig om onder andere beelden te tonen van de Marvel series die voor Disney Plus gaan uitkomen. De foto werd door Disney zelf vrijgegeven.

  Wat is er allemaal op de foto te zien?

  Op het grote beeldscherm achter Kevin Feige is een wazige foto te zien van het logo en een scene uit de serie. Te zien is hoe Loki door een drukke straat heen loopt. Het meest opvallende detail is de bioscoop waar in grote letters ‘Jaws’ op staat. Jaws is de bekende film van Stephen Spielberg die in 1975 uitkwam.

  Dit betekent dat de Loki Disney Plus serie zich in het verleden afspeelt. Als je goed kijkt naar de de auto’s en kleding van de mensen die aanwezig zijn in de straat is het duidelijk dat dit gaat om de jaren 70. Er gingen al eerder geruchten rond die beweerden dat de serie zich in meerdere periodes uit de geschiedenis gaat plaatsvinden.

  Welke Marvel Disney Plus series zijn er nog meer aangekondigd?

  Disney heeft wat betreft Marvel grote plannen voor zijn eigen streaming service. Naast deze Loki serie is er onder andere een serie in de maak over de Wanda en Vision, een serie over Falcon en de Winter Soldier en een mini-serie waarin Jeremy Renner's Hawkeye centraal staat.

  De Loki serie komt tegelijk uit met Disney Plus op 19 november 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.