Eerste blik op Harley Quinn's nieuwe look in Birds of Prey

  Een van de beste elementen uit de door critici neergehaalde film Suicide Squad was Margot Robbie’s debuut als Harley Quinn. Haar vertolking vergaarde haar een wereldwijde fanbase en vanwege dit succes zal ze volgend jaar in de hoofdrol te zien zijn in Birds of Prey. Op een gelekte foto is Harley Quinns nieuwe look voor Birds of Prey te zien.

  Warner Bros Pictures

  Hoe ziet het kostuum van Harley Quinn in Birds of Prey eruit?

  Margot Robbie was onmiskenbaar als Harley Quinn in Suicide Squad. Met haar witgepoederde gezicht, kleurrijke staarten in het haar en stoere rock chick uiterlijk was ze een van de meest opvallende verschijningen uit de film.

  Het nieuwe Birds of Prey kostuum dat op de gelekte foto te zien is wijkt af van haar Suicide Squad look, maar heeft wel een soortgelijke stijl. Haar gekleurde staarten lijken iets korter en haar schaarse kleding is bedekt onder een gele overall met een ruitenprint. Met haar handen houdt ze haar bekende hamer stevig vast.

  Wat is Birds of Prey?

  Birds of Prey is net als Suicide Squad een ensemble film, waarin meerdere bekende personages samenkomen. Vanwege Batmans afwezigheid in Gotham hebben de slechteriken vrij spel. Harley Quinn, die haar relatie met The Joker heeft verbroken, zal samen met de schurken Black Canary, Huntress en Renee Montoya een meisje beschermen dat achterna wordt gezeten door Black Mask, gespeeld door Ewan McGregor.

  Wanneer komt de film uit?

  Birds of Prey staat gepland voor een release op 7 februari 2020. Een andere film uit het DC universum die we binnenkort kunnen verwachten is Joker met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Margot Robbie zal vanaf 15 augustus te zien zijn als Sharon Tate in Quentin Tarantino's nieuwste film Once upon a time in Hollywood. De hoofdrollen in de film zijn voor Leonardo DiCaprio en Brad Pitt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.