Eerste beelden van The Witcher Netflix serie vrijgegeven

  Netflix heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de The Witcher serie. Onder andere foto’s van de drie hoofdpersonen zijn gepubliceerd. Ook is er een teaser poster onthuld, waarop we Geralt over de zee uit zien staren. Er zijn nog geen bewegende beelden.

  Netflix

  De serie is gebaseerd op dezelfde boeken die de Witcher game-reeks hebben voortgebracht. Deze reeks is vooral bekend van het veelbekroonde The Witcher III: Wild Hunt. De mate waarin het verhaal van de boeken, de games en de serie van elkaar verschillen of juist met elkaar overeenkomen moet nog blijken.

  De vrijgegeven beelden zijn voornamelijk close-ups van de gezichten van de drie hoofdpersonen. Er is een foto van Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan). Een poster waarin we (de achterkant van) Geralt’s kostuum kunnen bewonderen kun je in de tweet hieronder zien.

  De foto's van de castleden zijn te bewonderen op de officiële Instagram van de serie. Naast de close-ups van hun gezichten zijn er ook shots waarin de kostuums beter te zien zijn. Ook het logo van de serie kunnen we hier bewonderen.

  Wie spelen er nog meer in de The Witcher Netflix serie?

  Naast de drie hoofdrolspelers zijn ook enkele leden van de ondersteunende cast bekendgemaakt. Onder andere Jodhi May (Game of Thrones) als Calanthe, Eamon Farren (Twin Peaks) als Cahir en Lars Mikkelsen (Sherlock) als Stregobor zullen in de serie te zien zijn. Van hun personages zijn nog geen foto’s vrijgegeven.

  Wanneer komt er meer nieuws?

  Er komt een The Witcher Netflix serie panel op San Diego Comic Con 2019. Op 19 juli heeft de serie een panel in het beroemde Hall H, waar ook Marvel vaak grote panels houdt. Mogelijk horen we tegen die tijd meer, of krijgen we de eerste trailer voor de serie te zien.

  Als je nu al de serie nauwlettend in de gaten wil houden heeft Netflix enkele social media kanalen gelanceerd om de serie te promoten. Naast de het Instagram account dat we net al noemden zijn er een Twitterkanaal en een Facebookpagina. Op dit moment is daar nog weinig op te zien, maar er zal binnenkort vast meer verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.