Eerste Baywatch trailer verschenen op YouTube

  Gisteren verscheen er een korte teaser voor de nieuwe Baywatch film, met een aankondiging dat we vandaag meer zouden zien. De eerste Baywatch trailer is nu hier en hij zit vol met halfnaakte lijven. Bekijk hem hierboven!

  De eerste Baywatch trailer biedt echt alles wat je van de film verwacht. Strand, zee, gespierde lichamen, humor en actie: het is allemaal aanwezig in de trailer voor de Baywatch reboot. De trailer belooft dat de film een groot festijn gaat worden, wat nieuwe maar zeker ook oude fans zullen waarderen.

  Door de eerste Baywatch trailer krijgen we een beter beeld van de twee grote mannelijke karakters in de film, Mitch Buchanan, gespeeld door Dwayne Johnson, en Matt Brody, gespeeld door Zac Efron. Buchanan is een lifeguard op het Baywatch strand, waar ex-olympiaan Brody ook komt werken. Wanneer er een lijk op het strand aan komt drijven, gaan de twee op onderzoek uit.

  Uit de trailer is op te maken dat Buchanan en Brody niet echt een goede relatie met elkaar hebben. In elke scène die ze samen hebben, gaan ze de discussie met elkaar aan. Dit zal waarschijnlijk een groot element zijn van het verhaal en aan het einde van de film zullen de twee waarschijnlijk beste vrienden zijn.

  De eerste Baywatch trailer zit bomvol sterren

  Van de andere karakters weten we nog erg weinig, dus zullen we tot een later moment moeten wachten totdat we meer over deze personen te weten komen. Aangezien de film wordt gedragen door grote namen als Dwayne Johnson, Zac Efron en Alexandra Daddario, zal de film in ieder geval vele hoofden doen draaien.

  Ook oud Baywatch-sterren Pamela Anderson en David Hasselhoff hebben een rol in de film gekregen. Welke rollen Anderson en Hasselhoff hebben gekregen is nog onbekend.

  Baywatch is vanaf 11 mei 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.