Eerste Assassin's Creed Origins screenshot mogelijk gelekt

  Er is mogelijk een eerste Assassin's Creed Origins screenshot uitgelekt. De afbeelding werd door een gebruiker op Reddit geplaatst. Het is echter onduidelijk of het plaatje ook echt is.

  De Assassin's Creed Origins screenshot toont wat lijkt op het hoofdpersonage van de game. Hij vaart een stad binnen dat doet denken aan het oude Egypte. Dit is ook de setting waar de game zich waarschijnlijk zal gaan afspelen.

  Extra geloofwaardig is de screenshot omdat de informatie op het scherm klopt. Onderdeel van de actieve missie is om naar Khenut's Villa te gaan. Khenut was een Egyptische koningin in het oude Egypte. De afbeelding is hieronder te zien.

  Assassin's Creed Origins screenshot

  Assassin's Creed Origins screenshot komt na geruchten

  Eerder deze week gingen er al geruchten rond over de nieuwe Assassin's Creed. De game zou de subtitel Origins krijgen. Dit is een verandering ten opzichte van een eerder genoemde titel, hiervoor leek het er namelijk op dat de naam Assassin's Creed Empire zou worden.

  De game zou zich gaan afspelen in het oude Egypte, iets dat de screenshot ook toont. Verder zou ook Griekenland bezocht kunnen worden. En er is een grote rol weggelegd voor de zeevaart, iets dat in Assassin's Creed Rogue eerder ook al gedaan werd.

  E3 2017

  Het is nog onduidelijk of de geruchten op waarheid zijn gebaseerd. Daarvoor zullen we moeten wachten op bevestiging van ontwikkelaar en uitgever Ubisoft. Waarschijnlijk zal dat gebeuren op de komende E3, welke volgende maand plaatsvind. Zoals altijd houd Ubisoft daar een persconferentie waar ze nieuwe games toont.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.