Een The Matrix reboot is in ontwikkeling

  Warner Bros. is bezig om een The Matrix reboot te ontwikkelen, dat meldt de website The Hollywood Reporter. De broers Wachowski, de schrijvers van de originele The Matrix, zijn nog niet betrokken bij de nieuwe film.

  Volgens de website is Michael B. Jordan, bekend voor zijn acteerwerk in Creed, Fruitvale Station, The Fantastisc Four en de binnenkort uitkomende Black Panther. de beoogde hoofdrolspeler. Volgens de site moet daarvoor wel eerst het script helemaal zijn uitgewerkt.

  The Matrix reboot

  Details over de inhoud van de The Matrix reboot zijn er nog niet. Zak Penn, schrijver van onder andere The Incredible Hulk en Elektra, zal de taak van het schrijven van het script op zich nemen.

  Het is de vraag of de acteurs van de originele Matrix films terug zullen keren in de reboot. Keanu Reeves, die de hoofdrol van Neo speelde, zei tijdens de promotie van John Wick Chapter 2 dat hij wel geïnteresseerd is. Wel op één voorwaarde, dat de Wachowski broers ook aan de film zouden werken.

  Twee jaar geleden doken ook al geruchten op over een nieuwe Matrix trilogie. Daar kwam tot nu toe niets van terecht. Ook nu heeft Warner Bros. nog niets bevestigd.

  Ben je nog op zoek naar een leuke film deze maand? In ons overzicht staat een lijst van films die deze maand in de bioscoop te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.