Een derde TMNT reboot komt eraan

  De Teenage Mutant Ninja Turtles reboot komt eraan, kondigde Paramount aan. De populaire franchise krijgt zijn derde film, die naar alle waarschijnlijkheid geregisseerd door Andrew Dodge. Wanneer de TMNT reboot uitkomt, is nog niet bekend.

  New Line Cinema

  Andrew Dodge, die ook komedie Bad Words heeft geschreven, is aangewezen om aan de slag te gaan met de nieuwe TMNT film. Daarnaast zullen Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (die ook hebben gewerkt aan de vorige twee films) de nieuwe film produceren.

  TMNT reboot onderweg

  De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vier superhelden in de vorm van levensgrote schildpadden. Ze werden in de vorige twee films gespeeld door Pete Ploszek, Jeremy Howard, Alan Ritchson en Noel Fisher. Of dat voor deze derde film ook het geval is, is nog niet bekend.

  De Teenage Mutant Ninja Turtles is al generaties een populaire franchise. De schildpadden maakten hun debuut in 1984 met een stripboek. Drie jaar later kreeg de franchise zijn eerste live-action film, die twee vervolgen kreeg. In 2014 werd er een tweede filmreeks gemaakt, en ook kregen de superhelden een eigen animatie-serie op Nickelodeon. Een derde reboot leek niet zo waarschijnlijk, maar komt er dan nu toch aan.

  Fan van de TMNT? Bekijk dan hier 5 feitjes die je moet weten over TMNT.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.