Eagle Flight VR demonstratie tijdens Ubisoft E3-persconferentie

  Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft werd ruimte gereserveerd voor een Eagle Flight VR demonstratie. De virtual reality-game van Ubisoft is een vliegende multiplayergame die voor het eerst uitgebreid werd getoond.

  Ubisoft noemde de Eagle Flight VR demonstratie 'de eerste live PvP VR-demonstratie op de E3 ooit'. Om de speelsessie wat spannender te maken, werd Oculus Rift-ontwerper Palmer Luckey het podium op geroepen. In twee teams van drie man showde Ubisoft hoe Eagle Flight eruit ziet.

  Eagle Flight VR demonstratie met Palmer Luckey

  De spelmodus op het Ubisoft-podium was Capture the Prey, een 'best of 3'-variant op Capture the Flag. In de lucht boven een door planten en dieren overwoekerd Parijs moeten de teams een ei aan de voet van de Eiffeltoren grijpen en dit in een nest in een kerktoren aan de andere kant van de stad laten vallen. Om vijanden uit te schakelen, kunnen spelers hen uit de lucht schieten met een soort geweer, dat in first-person onder de door hen bestuurde vogel hangt.

  De graphics die we te zien kregen gedurende de Eagle Flight VR demonstratie waren bepaald niet op topniveau. Waarschijnlijk komt dit door het feit dat virtual reality-games worden gedowngrade om ze zonder een lagere framerate goed speelbaar te krijgen.

  Eagle Flight

  Verkijgbaar vanaf 18 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.