Eagle Flight trailer onthuld voor PlayStation VR

  De PlayStation Experience vond afgelopen weekend plaats en hier zijn er meerdere onthullingen gedaan. Zo heeft Ubisoft de eerste Eagle Flight trailer onthuld, een nieuwe game die uitkomt op de PlayStation VR. Er is echter nog niets bekend over de releasedatum.

  Sony beloofde eerder al om tijdens het PlayStation Experience evenement veel games te tonen voor de aankomende virtualrealitybril van PlayStation en het bedrijf heeft deze beloftes zeker waargemaakt. Eagle Flight is een van de vele titels die speelbaar wordt op de PlayStation VR.

  Eagle Flight trailerĂ¢ bevat multiplayer modus

  In de game vlieg je, zoals de titel al aangeeft, als een adelaar door steden en bosrijke gebieden. In de trailer zie je de stad Parijs en dan onder meer de Eiffeltoren en de Notre Dame. Ook is in de trailer te zien dat er een multiplayer modus in de game aanwezig is.

  De game komt behalve op de PlayStation VR ook uit op de PC, waarbij je de Oculus Rift of de HTC Vive kunt gebruiken. Verdere details omtrent de game zijn nog niet bekend. Ook is er nog niet gesproken over een releasedatum van de game.

  Eagle Flight

  Verkijgbaar vanaf 18 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.