EA tweet nieuwe Need for Speed teaser foto

  In aanloop naar de E3 2017 heeft EA een Need for Speed teaser foto op Twitter geplaatst. De foto is een opwarmertje voor de nieuwe Need for Speed game van Ghost Games.

  De foto die EA tweette laat een mistige skyline zien van de stad Seattle in de Verenigde Staten. Dit zou er op kunnen wijzen dat de game zich afspeelt in deze stad, maar er is nog niets bevestigd. Opvallend is dat het Twitteraccount van Need for Speed exact dezelfde tweet publiceerde. Daarom weten we dus dat het in de tweet van EA ook om de nieuwe Need for Speed game gaat.

  Need for Speed teaser

  De nieuwe Need for Speed game werd deze maand aangekondigd door EA en Ghost Games. Er verscheen eerder al een aantal details over de game op de site van Need for Speed. Zo weten we bijvoorbeeld al dat de game zowel offline als online gespeeld kan worden en dat het aanpassen van je auto een rol gaat spelen. Daarnaast keren de achtervolgingen door politiewagens ook weer terug in dit deel van Need for Speed.

  Sinds 1997 is er elk jaar een nieuwe Need for Speed game uitgekomen, maar de laatste werd in 2015 uitgebracht. Ghost Games liet in 2015 weten dat Need for Speed 2016 over zou gaan slaan. De ontwikkelaars hebben dus meer tijd dan ooit gehad voor dit deel uit de Need for Speed serie.

  In de details die EA naar buiten bracht over het EA Play evenement tijdens de E3 2017 was te zien dat de nieuwe Need for Speed game te spelen zal zijn op het evenement van EA. In onze special over EA op de E3 2017 kun je lezen wat onze verwachtingen zijn voor de aankomende E3. Bekijk ons overzicht van de E3 2017 persconferenties als je benieuwd bent naar de andere aanwezige partijen.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.