EA Star Wars game gecanceld: vervangende game onderweg

  De Star Wars game waar game-ontwikkelaar EA mee bezig was, is gecanceld. Orca, de naam die de game oorspronkelijk zou krijgen, kostte namelijk te veel werk en de productie duurde te lang. In plaats van deze game willen de ontwikkelaars een andere Star Wars game gaan maken die al veel eerder zal worden uitgebracht.

  EA Star Wars

  Orca, de Star Wars game die dus gecanceld is door EA, zat in haar vroege ontwikkelingsfase. In de game zouden open werelden hebben gezeten uit het Star Wars universum. Veel meer features waren er nog niet bekend, maar er waren wel een aantal dingen die de fans in een Star Wars game zouden willen zien.

  Het was de bedoeling dat je in Orca als speler een scoundrel of bounty hunter kon gaan besturen. Dit gaat nu natuurlijk niet meer gebeurden nu de game niet meer uitkomt. Wat er allemaal gaat gebeuren in de vervangende game is nog niet bekend, maar wel wordt de game tegen 2020 verwacht.

  Sommige fans hopen dat wanneer de Orca vervangende game is gemaakt, het voormalige project weer wordt opgepakt. Electronic Arts laat niet weten of dit ook echt gaat gebeuren, dus de fans zullen het de komende tijd maar even moeten doen met de beschikbare informatie.

  Andere EA Star Wars game spelen nu Orca is gecanceld?

  Star Wars fans kunnen, terwijl ze wachten op de volgende Star Wars game, al wel genieten van een aantal eerder uitgekomen games uit de franchise. Neem bijvoorbeeld Star Wars: Battlefront 2. In onze review van Star Wars: Battlefront 2 wist de game een 8.5 uit de wacht te slepen. In onze review wordt onder andere gezegd dat de multiplayer modus de eerder gemaakte fouten compenseert.

  Hierbij kun je namelijk zelf kiezen of je een Jedi of een Sith wil zijn. In de EA Star Wars game die nu gecanceld is zou je daarnaast ook andere klassen kunnen spelen. Dit zorgde voor veel fans voor positieve gevoelens. Hopelijk verbetert de volgende Star Wars game de problemen waar de fans moeite mee hadden in Battlefront.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.