EA releases van nieuwe titels uitgelekt in rapport

  Een rapport, dat voor aandeelhouders bedoeld was, is uitgelekt. Hieruit zijn plannen met betrekking tot aankomende EA releases gelekt. Denk aan de nieuwe Mass Effect en de nieuwe Battlefield game bijvoorbeeld.

  Electronic Arts heeft met het rapport officieel bevestigd dat drie grote EA releases voor het eind van het volgende fiscale jaar, 31 maart 2017, gereleased worden. Hierbij gaat het om de titels Mass Effect Andromeda, een nieuwe Battlefield en de nieuwe Titanfall. EA heeft eerder al laten weten dat de aankomende Battlefield zelfs voor de feestdagen gereleased wordt.

  EA releases informatie

  Mass Effect Andromeda is de aankomende Mass Effect titel gemaakt door BioWare. Net zoals zijn voorgangers wordt de nieuwe Mass Effect een third person action RPG. In Andromeda is het wederom mogelijk om in de Mako te rijden, een zes-wielige buggy. Het spel speelt zich lang na de eerdere drie delen af.

  Over de nieuwe Titanfall is nog weinig specifieks bekend. Vince Zampella, manager van de studio achter Titanfall, zegt met het aankomende deel geen baanbrekende veranderingen door te willen voeren. Heeft hij wel bekendgemaakt het DLC-model aan te passen waarbij er gratis maps aangeboden worden.

  Over de nieuwe Battlefield is nog niks bekend, behalve dan dat hij dit jaar voor kerst moet uitkomen.

  Het volledige rapport is, in het Engels, te downloaden en na te lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.