EA past ook Need for Speed Payback beloningen aan

  In navolging van Star Wars Battlefront 2 zijn nu ook de Need for Speed Payback beloningen aangepast. Dit na kritiek die de game kreeg over het progressiesysteem.

  Het lijkt sowieso wel het najaar te zijn van de controverse rondom loot boxes en microtransacties. Eerder kreeg Middle Earth Shadow of War al de nodige kritiek over de loot boxes, die je in het spel kunt kopen met echt geld zodat je bepaalde beloningen sneller vrijspelen. Vooral Star Wars Battlefront 2 kreeg het zwaar te verduren. Reden genoeg voor EA om ook het beloningsysteem Need for Speed Payback aan te passen.

  Toegegeven, het progressiesysteem is niet zo langzaam als in Star Wars, maar toch is het aangepast. Vanaf nu zouden spelers meer waardevolle beloningen krijgen na races, zodat de figuurlijke noodzaak om loot boxes (In Need for Speed Shipments genaamd) kleiner wordt.

  Need for Speed Payback beloningen veranderen nog meer

  Volgens Ghost Games, de ontwikkelaar achter de laatste Need for Speed, is dit slechts het begin van een reeks aanpassingen aan het progressiesysteem van de game. Zo kunnen we binnenkort nog een update verwachten die de tune shops aan pakt.

  Need for Speed Payback is sinds 10 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.