EA Origin Black Friday Deals 2017 bekend

  De deals blijven binnenstromen voor Black Friday, dat dit jaar op 24 november plaatsvindt. Ook EA heeft op haar website bekendgemaakt welke games zij voor een lage prijs wegdoen. Bekijk hier welke EA Origin Black Friday Deals dat zijn.

  De koopjesdag staat garant voor flinke kortingen en inmiddels doen ook heel wat winkels in Nederland mee. In plaats van alles op één dag te gooien, duren de meeste acties hier van 24 tot en met 27 november. EA is daar een uitzondering op, want de EA Origin aanbiedingen zijn nu al ingegaan en eindigen pas op 28 november om 7 uur ’s ochtends Nederlandse tijd.

  EA Origin Black Friday Deals zijn digitaal

  Denk erom dat wanneer je games koopt via EA Origin, je deze digitaal krijgt. Om ze te spelen heb je het programma Origin nodig. Het gaat hier voornamelijk om games die door EA zijn gemaakt of uitgegeven, maar er zijn ook een aantal grote titels van andere studio’s zoals Assassin’s Creed Syndicate en Watch Dogs 2. Hieronder een aantal deals die het meest in het oog springen:

  - Assassin’s Creed Syndicate €19,99
  - Battlefield 1 – €19,99
  - Need for Speed: Payback Deluxe Edition – €53,32
  - Titanfall 2 Ultimate Edition - €19,99
  - Watch Dogs 2 Deluxe Edition €27,99

  Overige EA Origins Black Friday Deals in het volledige overzicht

  Ben je benieuwd naar wat EA nog meer te bieden heeft? Ga dan naar ons volledige overzicht van alle Black Friday Deals 2017. Daar staan de games van EA Origin tussen de aanbiedingen van andere winkels, zodat in één oogopslag is te zien waar jij je game moet halen!

  Behalve games zijn er natuurlijk ook heel wat andere producten afgeprijsd. Of je zoekt naar films en series of naar een nieuwe smartphone, Black Friday is het moment waarop je moet handelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.