EA onthult EA PLAY 2017 line-up

  Deze zomer krijgen gamers de kans om de nieuwste EA titels alvast uit te proberen bij het EA PLAY event. Vandaag onthult EA het eerste deel van de EA PLAY 2017 line-up.

  De EA PLAY 2017 line-up zal onder meer bestaan uit de nieuwe Star Wars Battlefront en Need for Speed games. Deze series krijgen dit jaar een nieuw vervolg en tijdens dit event kun je nieuwe informatie verwachten. Ook zullen de sportgames van EA aanwezig zijn. Je kunt aan de slag met Madden NFL 18, FIFA 18 en NBA LIVE 18.

  EA benadrukt dat dit maar een deel is van de line-up. De komende maanden zullen er meer games aangekondigd worden die tijdens het event te spelen zijn. Mogelijk zitten daar ook nog wat titels bij waarvan we het bestaan nog niet afweten.

  EA PLAY 2017 line-up speelbaar in Hollywood

  Het EA PLAY event vindt plaats in Hollywood van 10 tot en met 12 juni, maar is voor iedereen toegankelijk die een ticket koopt. De kaartverkoop start 20 april dus als je erbij wilt zijn moet je die datum even in je agenda noteren.

  Je kunt het event ook digitaal meemaken door te kijken naar de livestreams van de games en interviews met ontwikkelaars. Je kunt alleen niet zelf meespelen met de nieuwste EA games als je thuis zit.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.