EA luistert naar fans - Geen pay to win in Star Wars Battlefront 2

  Een struikelblok van het allerhoogste niveau voor veel gamers: pay to win. Veel fans van Star Wars waren dan ook bang dat de nieuwe Star Wars Battlefront 2 een pay to win game zou worden, maar EA heeft gereageerd op de zorgwekkende feedback van de community.

  De bèta van Battlefront 2 zou 9 oktober eindigen, maar werd met twee dagen verlengd door EA. Hierdoor konden fans meer feedback geven en het ziet er naar uit dat EA heeft geluisterd naar de binnenkomende kritiek.

  Loot crates in Star Wars Battlefront 2

  Dit was het grote hekelpunt van veel fans: de loot crate. In Battlefront 2 kun je een loot crate kopen met echt geld of met punten die je hebt verdiend in de game. In deze loot crates zitten voorwerpen als Star Cards, outfits, emotes en overwinningsdansjes.

  Veel fans waren bang dat er in deze loot crates items zouden zitten die niet verkrijgbaar zouden zijn door het spelen van de game, maar alleen door een loot crate te kopen. DICE heeft deze zorgen weggenomen en gezegd dat dingen als betere wapens alleen te verdienen zijn door middel van een goede prestatie in de game.

  Meer verbeteringen

  EA heeft ook aangegeven om dieper op het level up-systeem in te gaan. Maar voor veel fans is de allergrootste verbetering ten opzichte van de eerste Battlefront het weglaten van de Season Pass. In Battlefront 2 zal alle extra content gratis verkrijgbaar zijn. Je hoeft dus geen geld meer uit te geven voor een paar extra mappen!

  Battlefront 2 is vanaf 17 november verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en pc.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.