EA kondigt nieuwe Nederlandstalige FIFA 20 commentatoren aan

  EA heeft in een persconferentie de opvolgers van Evert ten Napel en Youri Mulder aangekondigd. FIFA 20 gaat nieuwe Nederlandse commentatoren krijgen. Na ruim een miljoen woorden en 700 uur werken is het eindelijk klaar voor het bekende duo en is het tijd voor nieuwe FIFA 20 commentatoren.

  Na 15 jaar de Nederlandse FIFA-commentatoren te zijn, heeft het duo afstand genomen van hun troon. Hun opvolgers zijn tijdens een persconferentie in Utrecht bekendgemaakt. De nieuwe commentatoren zijn Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Vooral Grueter benadrukt hoe moeilijk het is om het duo op te volgen: "Het is na al die jaren ontzettend lastig om in de voetsporen te treden van Evert en Youri. Dit duo heeft een cultstatus weten te creëren met zijn commentaar."

  Het duo heeft er zelf wel veel zin in, waarbij de Vos het volgende laat weten:

  We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om onze stemmen aan de populaire EA SPORTS FIFA-franchise toe te voegen. We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. - Sierd de Vos

  Sierd de Vos is vooral bekend van zijn aanwezige stijl van commentaar geven. Als hij de commentator is van een wedstrijd dan weet je dat gelijk. Dit is ook terug te vinden in het commentaar wat hij levert in FIFA. Jeroen Grueter kan je kennen van zijn commentaar op de Olympische spelen van het voetbal en van ijshockey. Het is een duo wat goed op elkaar aansluit. De vraag is nu alleen of ze ook vijftien jaar lang het commentaar gaan geven in een potje FIFA.

  Wanneer krijgen we de FIFA 20 commentatoren te horen?

  Vanaf 27 september kan iedereen aan de slag met FIFA 20. Wij hebben al een kijkje kunnen nemen bij FIFA 20 tijdens E3 2019. Wij hebben al een klein beetje een idee van hoe het eruit gaat zien, maar de nieuwe commentatoren hebben we nog niet kunnen horen.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.