EA geeft aan wat er fout is gegaan met FIFA 20

  EA Sports heeft gereageerd op de huidige problemen over FIFA 20 door te beschrijven wat wat ze er aan gaat doen en tot op zekere hoogte, wat er allemaal mis ging.

  De developer ging verrassend gedetailleerd in op de besluitvorming en de mogelijkheid voor verandering in een FAQ die een dag na de #FixCareerMode hashtag op Twitter werd gepubliceerd.

  Hoe zijn de FIFA 20 problemen ontstaan?

  "Op basis van de feedback die we in FIFA 19 hadden ontvangen, maakten we het aanpakken van deze zorgen een prioriteit in FIFA 20 en voerden we logische verbeteringen aan dit systeem al vroeg in de ontwikkelingscyclus door, waar de resultaten die we zagen positief waren."

  "Helaas werd er een wijziging laat in de ontwikkelingscyclus aangebracht, namelijk het invoegen van het authentieke schema voor het eerste seizoen van een carrière-modus. Dit resulteerde in een probleem waarbij het opnieuw plannen van games nieuwe problemen veroorzaakten. Ons team is een oplossing voor dit nieuwe probleem aan het onderzoeken en voert ook nog een keer een systeemupdate uit om te kijken of we verdere verbeteringen kunnen aanbrengen om de algoritmen te verbeteren. "

  EA Sports pakte ook problemen aan rond persconferenties in de carrière-modus, waar je vragen kreeg over dingen die niet relevant zijn voor de save, zoals vragen over degradatie als je in de top vier staat.

  Dit artikel is bijgewerkt op 29 mei 2020.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.