EA bant een game-breaking FIFA formatie in FIFA Ultimate Team

  Mocht het jou nu niet lukken om je tegenstanders te verslaan in FIFA 17, zonder je tegenstanders eerst flink onderuit te maaien? Scoor jij enkel rode kaarten? Geen nood, zo maakt deze game-breaking FIFA formatie je onoverwinnelijk!

  Ontwikkelaar EA Sports heeft toegegeven dat de formatie 3-5-1-1 game-breaking is. Dit is dan ook de reden dat deze formatie wordt gebannen in FIFA Ultimate Team.

  Game-breaking FIFA formatie maakt je onoverwinnelijk

  De formatie zorgt voor een uiterst sterke positie op het middenveld. Je beschikt over veel spelers om snel door de verdediging van je tegenstander te breken én kunt gemakkelijk overspelen via de vleugels. Op die manier wisten spelers verschillende keren hun tegenstander grof in te maken door sterk gebruik te maken van deze formatie.

  Alhoewel de Game-breaking FIFA formatie is gebannen, wordt al de formatie 4-3-3 al als alternatief geopperd. Voor deze formatie is het handig als je een goede aanvaller in het midden indeelt en twee sterke daarbij snelle vleugelspitsen op het veld zet.

  De formatie werd veelvuldig gebruikt in Fifa Ultimate Team. In deze modus neem je het op tegen anderen om je zo te kwalificeren voor de de Weekend League. Deze league wordt wekelijks gehouden en stelt je in staat om verschillende in-gamebeloningen vrij te spelen.

  Heb je meer tips nodig FIFA 17 te winnen, lees dan onze FIFA 17 tips & tricks!

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.