EA Access op PS4 beschikbaar vanaf vandaag

  PlayStation bezitters kunnen vanaf vandaag aan de slag met EA Access op PS4. Het abonnement van Electronic Arts brengt daarmee alle voordelen van bijvoorbeeld de EA Access Vault naar de console van Sony. Het abonnement is hiermee intussen op drie platformen beschikbaar.

  De abonnementsdienst van EA is al geruime tijd beschikbaar voor Xbox One en PC onder de naam Origin Access en nu kunnen ook PS4-eigenaren ermee aan de slag. Met dit abonnement, dat lijkt op de Game Pass van Microsoft en PlayStation Now van Sony, kunnen gamers voor een vast bedrag per maand EA-games spelen. De games worden gedownload en geínstalleerd om op die manier kunnen mensen diverse titels spelen. Een titel is daarmee nooit eigendom van de speler, terwijl een hele game wel gespeeld kan worden.

  Wat kost EA Access?

  Het EA Access abonnement omvat alleen titels uit de stal van EA en is daarmee een stuk beknopter dan de diensten van Sony en Microsoft. De prijs is er dan ook naar, want die ligt een stuk lager dan Game Pass en PlayStation Now. Het abonnement van EA kost 3,99 euro per maand of 24,99 per jaar. Als je een EA Access abonnement hebt krijg je bij veel nieuwe EA games een Play First voordeel. Hiermee kun je de nieuwste EA games tien uur proberen voordat deze uitkomen. Daarnaast krijg je 10 procent korting op uitbreidingen, EA games, in-game voorwerpen en andere dingen.

  Welke games zitten er in EA Access op PS4?

  EA Access zal de nieuwe EA games bevatten, maar ook een heel aantal oudere games. Denk hierbij aan Mass Effect: Andromeda, Battlefield V, FIFA 19 en Dragon Age: Inquisition. Binnenkort verschijnt ook FIFA 20 voor de abonnementsdienst. De volledige lijst van games is in te zien via de EA Access website.

  EA Access is een app voor de PlayStation 4 die via de PlayStation Store te downloaden is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.