Volg hier de E3 PC Gaming Show livestream vanaf 19:00 uur

  Ook dit jaar krijgt de PC zijn eigen show op de E3. Deze is hier te volgen in de speciale E3 PC Gaming Show livestream.

  De E3 lijkt altijd vooral om consoles te gaan. De grote platformhouders tonen natuurlijk hun nieuwe hardware en software, en ook de third party uitgevers richten zich met name op de spelcomputers. Toch wordt de PC niet vergeten. Daarvoor is namelijk sinds enkele jaren de speciale PC Gaming Show.

  Tijdens deze show krijgen tal van PC games hun moment in de schijnwerpers. Zowel kleine als grote ontwikkelaars komen voorbij om hun nieuwste producten te tonen. Van de kleinste indie games tot nieuwe triple A producties. Ze komen allemaal voorbij, waardoor het een show is die de PC gamer niet mag missen.

  Dit alles kun je live volgen via de uitzending van de PC Gaming Show hieronder. Natuurlijk doen wij ook verslag. Na de show kun je daarom alles direct terugvinden op XGN als je geen tijd hebt om de presentatie zelf te volgen.

  E3 PC Gaming Show livestream

  Meer persconferenties

  Ondertussen zijn er al drie persconferenties geweest op de E3. Toch zijn er nog enkele te gaan, want maandagavond om 22:00 uur is Ubisoft aan de beurt om haar nieuwe titels te tonen, met onder andere Assassin's Creed Origins en Far Cry 5. Daarna is het om 3 uur 's nachts tijd voor Sony, waar we waarschijnlijk een enorme line-up aan games te zien krijgen. Nintendo sluit dinsdag om 18:00 uur af met haar Nintendo Direct.

  De persconferenties van EA, Microsoft en Bethesda zijn al geweest. Electronic Arts liet vooral veel zien van Battlefront 2. Microsoft richtte zich natuurlijk op de komende release van de Xbox One X. En Bethesda onthulde onder andere The Evil Within 2 en een nieuwe Wolfenstein.

  Niets missen van de E3? Houd dan onze speciale E3 pagina in de gaten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.