E3 2019: Ubisoft persconferentie tijd en datum bekendgemaakt

  Ubisoft heeft op haar officiële Twitterpagina de datum en tijd bekendgemaakt van haar persconferentie op E3 2019. De datum van de conferentie zal vallen in juni. Samen met deze informatie heeft Ubisoft ook een korte teaser trailer vrijgegeven van minder dan tien seconden.

  Ubisoft

  In juni is het weer zover: E3 2019 zal van start gaan. Dit is het evenement waar de game-industrie laat zien wat ze de komende tijd van plan is te creëren. In een eerder nieuwsbericht over E3 2019 heb je al kunnen lezen dat de datum en tijd van Bethesda is van E3 dit jaar. Nu zijn ook de datum en tijd van de conferentie van Ubisoft bekend.

  Wat is de datum en tijd van Ubisoft op E3 2019?

  Dit jaar zal Ubisoft op 10 juni haar persconferentie hebben. Deze zal om tien uur ‘s avonds Nederlandse tijd plaatsvinden. Hier is dan te volgen wat het bedrijf dit jaar allemaal voor je in petto heeft. Het is wel al bekend dat Ubisoft meer informatie vrij zal gaan geven over haar games die nu richting de entertainment wereld gaan.

  Skull & Bones krijgt bijvoorbeeld haar eigen televisieserie. Dit was al bekendgemaakt, maar veel informatie was er niet vrijgegeven. Naast Skull & Bones die een eigen serie krijgt, krijgt ook Just Dance haar eigen film. Ook over deze overstap naar de entertainment wereld wordt er meer bekendgemaakt op E3 2019 tijdens de Ubisoft presentie, dus wees er op de juiste datum en op tijd!

  Wat is E3 2019?

  De Electronic Entertainment Expo is een beurs die eenmaal per jaar plaatsvindt waarin de game-industrie kan tonen wij het allemaal aan het ontwikkelen is. De Electronic Entertainment Expo is als afkorting E3. Het evenement was van oorsprong vooral voor retailers bedoeld, zodat er tijdens de beurs getoond kon worden welke games eventueel belangrijk waren in te slaan voor de klant.

  Dit jaar vindt E3 plaats tussen 11 en 13 juni in LA. Niet alle gamebedrijven hebben een persconferentie binnen deze data, want sommige bedrijven hebben dit al hiervoor. De rest van de gamebedrijven heeft een presentatie tijdens de eerste twee dagen van de beurs.

  Ben je benieuwd welke games er allemaal voorbij zullen komen tijdens E3 2019? Dan kun je ons artikel met de tien beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht hier bekijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.