E3 2019 Nintendo details bekendgemaakt met verschillende kampioenschappen

  E3 2019 staat al bijna weer voor de deur. Grote partijen als Ubisoft en Bethesda zullen aanwezig zijn. Nintendo heeft zijn plannen officieel bekendgemaakt voor E3 2019. Zo zal zij een aantal kampioenschappen houden, maar ook nieuwe games laten zien.

  XGN

  Tijdens E3 2019 zal Nintendo een aantal titels laten zien, maar zal ook ruimte maken voor kampioenschappen van bekende games. Zo zal het wereldkampioenschap Splatoon 2 op 8 juni worden gehouden. Deze zal om 8 uur Nederlandse tijd beginnen. Hierna zal het wereldkampioenschap Super Smash Bros. Ultimate plaatsvinden. Op dezelfde dag als het Splatoon 2 kampioenschap zal Super Smash om 23.00 uur beginnen.

  Naast de twee kampioenschappen die worden gehost door Nintendo zullen we ook beelden gaan krijgen van een aantal langverwachte games. Alhoewel het niet officieel bekend is welke games er zullen worden getoond is het vrijwel zeker dat Pokémon Sword and Shield en Animal Crossing voor de Nintendo Switch een verschijning zullen maken. Ook is het mogelijk dat Super Mario Maker 2 en Fire Emblem: Three Houses langs gaan komen.

  Nintendo Switch

  Welke games kunnen we nog meer verwachten bij Nintendo op E3 2019?

  Het zou logisch zijn als games als Pokémon en Animal Crossing op E3 te zien zijn. Er is alleen één titel die hoogstwaarschijnlijk niet zal getoond worden. Metroid Prime 4 was al eerder aangekondigd, maar is opnieuw begonnen met productie onder Retro Studios.

  Nintendo heeft zichzelf niet compleet verwijderd van E3 als hoe bijvoorbeeld Sony dat heeft gedaan, maar zij zijn wel één van de eerste partijen die een livestream in plaats van een persconferentie hebben aangekondigd. Sony zal een reeks State of Play-streams gaan uitzenden.

  Naar welke titels van Nintendo kijken jullie uit op E3? Laat het ons weten in de comments.

  Metroid Prime 4

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.