Dying Light Zombiefest 2 zal vandaag van start gaan

  Via zijn eigen website heeft Techland aangekondigd dat de speciale versie van Be The Zombie ook tijdens Kerst weer terug zal komen. Tijdens Dying Light Zombiefest 2 zal je worden beloond met speciale prijzen.

  Al eerder organiseerde Techland een Zombiefest en ook tijdens Kerst kun je weer aan de slag tijdens deze speciale gebeurtenis. Tijdens Dying Light Zombiefest 2 gaat het er iets anders aan toe in de Be The Zombie multiplayer modus. Er zijn namelijk veranderingen gemaakt die het net even moeilijker maken dan de modus al was.

  Zo kunnen Night Hunters tijdens Dying Light Zombiefest 2 geen gebruik meer maken van hun Howls, Spits en Tackles. Ook menselijke spelers zullen het niet makkelijk krijgen tijdens Zombiefest 2. Zij zullen het namelijk moeten doen zonder hun Survival Sense, en ook zal het gebruik van flares, UV-lichten en heals worden beperkt.

  Hierdoor zal de Be The Zombie modus veel tactischer gespeeld moeten worden. Om de Night Hunters aan te vallen is het daarom beter om ze zo stil mogelijk te benaderen. Het spelen tijdens Dying Light Zombiefest 2 is niet alleen moeilijker, maar het levert je ook nog wat op.

  Dying Light Zombiefest 2 levert leuke prijzen op

  Wanneer je de Be The Zombie gamemodus speelt zul je namelijk beloond worden met speciale prijzen. Je zult een Gold-tier wapen ontvangen wanneer je meespeelt tijdens Dying Light Zombiefest 2. Het is daarnaast belangrijk om je best te doen tijdens het spelen.

  Na het evenement zullen alle spelers een nieuwe speciale Rank ontvangen. Deze Rank is gebaseerd op de uitkomst van het zombiefest evenement. De Rank is wel maar beperkt geldig, namelijk voor 3 weken nadat het evenement is afgelopen.

  Dying Light Zombiefest 2 zal vanaf 21:00 vanavond tot 20:30 op maandag 26 december te spelen zijn.

  Dying Light: The Following Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.