Dying Light The Following - Enhanced Edition gameplay getoond

  Dying Light The Following, de nieuwe DLC voor de zombie survival game van ontwikkelaar Deep Silver, komt volgende maand uit met tevens een remaster van de originele game.

  The Following belooft een expansie te worden die een geheel nieuwe map toevoegt groter dan het hele gebied van de originele game. Bovendien worden er voertuigen aan toegevoegd waardoor de speler met buggies rond kan crossen die volledig zijn te customizen. Naast de voertuigen zullen er ook weer nieuwe wapens aanwezig zijn om te overleven in de barre omstandigheden.

  Dying Light The Following

  In The Following kruipt de speler nogmaals in de huid van protagonist Kyle Crane om, na de ontsnapping uit de quarantaine zone, het zombie-overspoelde platteland te doorkruizen. Deze DLC focust zich op het verhaal waarbij Kyle veel onverwachte quests zal tegenkomen en mysterieuze personages zal ontmoeten.

  Enhanced Edition

  Naast de DLC The Following die uitkomt, wordt Dying Light: The Enhanced Edition op 9 februari uitgebracht. Deze speciale editie zal de originele game bevatten, The Following, de Season pass en alle DLC die tot op heden uitgekomen zijn.

  Speciaal aan de Enhanced Edition is dat de originele game volledig geremastered is waardoor niet alleen de visuele aspecten er op vooruit zijn gegaan, maar ook een geheel nieuw levelsysteem en verbeterde gameplay elementen aan toegevoegd zijn. De Enhanced Edition en The Following komen uit op 9 februari.

  Er is vandaag een 40 minuten lange gameplay video van The Following op youtube verschenen. De video, gemaakt door Arekkz Gaming, geeft een impressie van hoe The Following uit de veren komt.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.