Dying Light support gaat door wegens positieve reacties

  De survival zombiegame Dying Light is vorige week met een speciale Enhanced Edition gekomen. Aan de hand van de reacties op deze release is er besloten de Dying Light support door te laten gaan.

  Dying Light ontwikkelaar Techland heeft aangegeven door te gaan met het supporten van de game tot minstens het einde van 2016. Hierbij valt te denken aan de bugs die aangepakt worden, maar er is ook aangegeven dat er nog onaangekondigde content aan zit te komen. Techland geeft met de Dying Light support aan zowel nieuwe spelers als zombieveteranen aan te willen blijven spreken.

  Dying Light support wegens positieve reacties

  Techland heeft voor het leveren van support gekozen omdat de release van de Dying Light Enhanced Edition een grote stroom aan positieve reacties opleverde. Het enthousiasme van de fans heeft de ontwikkelaar aangespoord om aan de game te blijven werken om in de vraag naar meer te voldoen.

  Pawel Marchewka, CEO van Techland, spoort iedereen die de game speelt aan om de impressies erover te delen met het team via social media, forums en zelfs e-mail. Zo zegt hij ook open te staan voor nieuwe ideeën, verhalen en problemen met betrekking tot de game. Hiermee wil Techland een betere band met de community creëren om samen content te gaan maken.

  Wij hebben onze wapens ook onder het stof vandaan gehaald om de ondode hordes te bestrijden. Bekijk snel hoe onze tocht door de Dying Light The Following-DLC verlopen is.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.