Dying Light Nightmare Row novel is beschikbaar gekomen

  Een gigantische zombiesurvival game waarin je al je eigen droomwapens kan creëren, klinkt als de droom van menig gamer. Dying Light heeft dan ook het zombiegenre eigenhandig veranderd en een grote fanbase achter zich weten te krijgen. Om de zombiewereld nog meer uit te breiden, wordt er een Dying Light Nightmare Row novel uitgebracht.

  Ontwikkelaar Techland heeft de Dying Light Nightmare Row novel internationaal beschikbaar gemaakt. Het verhaal is in hard copy of digitaal te bestellen via Amazon, en te verkrijgen in een alle EU landen. Het boek zal dienen als een prequel van de game, waarbij er ingezoomd wordt op de begindagen van de zombie-uitbraak. De Dying Light Nightmare Row novel is geschreven door Raymond Benson, auteur van meer dan dertig uitgegeven titels waaronder de originele James Bond verhalen.

  Dying Light Nightmare Row novel vertelt een zwaar verhaal

  De Dying Light Nightmare Row novel vertelt het verhaal van Mel Wyatt, een 18-jarige Amerikaanse atleet. Mel deed mee aan de Olympische Atletiek Spelen van Harran toen het zombie-virus zich daar begon te verspreiden. De jonge atleet is door de uitbraak gestrand, en moet zien te overleven. Daarbij hoeft er niet alleen rekening gehouden te worden met de zombies, maar ook de overlevende mensen kunnen er een potje van maken.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.