Dying Light mod maakt openingslevel Mirror's Edge na

  Er is een nieuwe Dying Light mod opgedoken waarin spelers aan de slag kunnen met het openingslevel van Mirror's Edge. Dit level is namelijk helemaal nagemaakt in de game Dying Light, compleet met de typische accentkleuren uit Mirror's Edge.

  De mod is gemaakt door Elimina en is te downloaden via Steam Workshop. Afgelopen zomer verschenen de modding tools voor Dying Light waardoor gebruikers aan de slag konden met eigen content voor de game. De ontwerper van deze mod maakt gebruik van deze modding tools om bekende locaties en levels uit andere games na te maken. Zijn nieuwste creatie is deze Mirror's Edge mod voor Dying Light.

  Mirror's Edge nagemaakt in Dying Light mod

  Dying Light en Mirror's Edge gaan natuurlijk goed samen aangezien beide games gebruik maken van parkour. De Dying Light mod maakt gebruik van de typische accentkleuren rood en geel uit Mirror's Edge, waardoor de hallen en trappengangen er heel erg à la Mirror's Edge uit komen te zien. Volgens de ontwerper is de gemodificeerde map een exacte 1 op 1 replica, waarbij elke hoek en elk detail bijna identiek nagemaakt is, met behulp van de middelen uit Dying Light.

  Bekijk hieronder een aantal screenshots van de mod, die op dit moment nog een work-in-progress is:

  Mirror's Edge

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.