Dying Light Enhanced Edition aangekondigd

  Ontwikkelaar Techland heeft de Dying Light Enhanced Edition onthuld. Deze bundel bevat onder andere de originele game en de nieuwste expansie genaamd The Following. De Enhanced Edition komt op 9 februari uit.

  De Dying Light Enhanced Edition release zal tegelijk plaatsvinden met de release van de nieuwe DLC The Following. De Enhanced Edition bevat de game Dying Light, het expansiepakket The Following, de Bozak Horde modus, de Be The Zombie modus, de Cuisine & Cargo challenge missies, de Ultimate Survivor bundel en alle content updates tot nu toe voor een prijs van 59,99 dollar. Een Nederlandse prijs is nog niet bekend.

  Dying Light Enhanced Edition bevat veel nieuwe content

  Bovendien zal de game een hoop nieuwe verbeteringen bevatten, volgens lead game designer Maciej Binkowski:

  "Het afgelopen halfjaar zijn we bezig geweest met een hoop nieuwe verbeteringen die nu beschikbaar zullen worden voor iedereen. We voegen bonus post-game content toe, een Nightmare moeilijkheidsgraad, bijna 100 nieuwe animaties, nieuwe NPC modellen, geavanceerd AI gedrag en meer."

  Alle huidige Dying Light spelers krijgen bovendien gratis toegang tot de verbeteringen voor het spel. De expansie The Following is apart verkrijgbaar, als onderdeel van de Season Pass en als onderdeel van de Dying Light Enhanced Edition.

  De Dying Light Enhanced Edition komt op 9 februari uit voor Xbox One, PS4 en PC.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.