Dying Light easter egg: locatie bruut wapen EXPcalibur bekend

  Zoek je het perfecte wapen om hordes zombies mee te verdelgen? Arekkz Gaming heeft een video geüpload op YouTube waarin wordt beschreven hoe je een Dying Light easter egg kan verkrijgen, namelijk het EXPcalibur zwaard.

  De EXPcalibur is een uniek en legendarisch zwaard. Het beste is dat je niet lang hoeft te wachten tot je deze Dying Light easter egg kunt verkrijgen: volg de stappen in de video bovenaan het artikel, en je kan al vroeg in Dying Light de trotse eigenaar van de EXPcalibur zijn.

  Locatie van de EXPcalibur, het Dying Light easter egg

  Het zwaard is te vinden aan de zuidoostelijke kant van The Slums, langs de kustlijn van een baai. Daar zie je een klein, rotsig eilandje in het water, waar je alleen kan komen door er heen te zwemmen. Het zwaard steekt dan uit een lichaam dat op de rots ligt.

  Houd de hold-knop ongeveer drie minuten ingedrukt, waarna je het zwaard en de blueprint verkrijgt. Even opletten: het lichaam zal verbranden, en het vuur dat hierbij ontstaat kan je het leven kosten!

  Vanochtend liet Techland overigens weten dat de launchday patch van Dying Light onmisbaar is voor de spelers. Twijfel je of je de game gaat halen? Uit onze review van Dying Light:

  "Dying Light onderscheidt zich van de andere zombie survival games met het unieke parcours element en is als je het samen met anderen speelt zeker een van de betere zombie survival games op die enorme berg. Misschien dat toekomstige DLC voorkomt dat de game over een paar maanden bij iedereen alweer onderop de stapel ligt."

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.