Dying Light DLC met auto's wordt getoond op gamescom

  De Poolse ontwikkelaar Techland heeft een uitbreiding voor Dying Light, getiteld The Following, aangekondigd. De Dying Light DLC laat spelers rondrijden in auto's en zal volgende week op gamescom worden getoond.

  Hoewel Techland de Dying Light DLC op gamescom achter gesloten deuren laat zien, belooft de studio dat The Following kort daarna voor iedereen getoond zal worden. Naast de terreinwagens en een uitbreiding van het verhaal voegt de Dying Light DLC ook een enorm nieuw gebied toe.

  Tymon Smektala, de producent van The Following, gaf aan hoe groot de nieuwe spelwereld is:

  'Voor Dying Light: The Following voegen we een aantal gewaagde elementen toe die het spel volledig veranderen, om zo een gigantische uitbreiding te creëren. Iets groots dat de game een gloednieuwe smaak geeft. De nieuwe wereld alleen al is net zo groot als alle vorige werelden uit Dying Light bij elkaar, dus we stoppen hier een hoop in.'

  Dying Light DLC gratis voor Season Pass-bezitters

  De Dying Light DLC zal gratis verkrijgbaar zijn voor Season Pass-eigenaren, maar zal ook afzonderlijk worden verkocht. Een prijs voor The Following heeft Techland nog niet bekend gemaakt.

  Dying Light is een zombiegame die begin dit jaar uitkwam voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Het spel kreeg een 7,5 in onze review. Ontwikkelaar Techland is geen onbekende op het gebied van zombiegames: de Poolse studio maakte eerder Dead Island en Dead Island: Riptide.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.