Dying Light bounty maakt de nachten langer

  De zombieslachter parcours game Dying Light is nog steeds springlevend. Techland, ontwikkelaar van het spel, blijft de game nieuwe bonussen en uitdagingen geven om spelers bezig te houden. Een nieuwe Dying Light bounty, genaamd Sun Eclipse, is daarom aan de game toegevoegd.

  Het wordt volgens de ontwikkelaar 'een lastige klus'. Het idee is dat alle overlevenden van het uitgebroken virus gezamenlijk 2.5 miljoen Volatiles moeten opruimen. Deze speciale zombies komen alleen in de nacht tevoorschijn en moeten in alle stilte aangepakt worden. Bij het minste geluid stuiven de gedrochten er namelijk al met ongekende snelheid vandoor.

  Dying Light bounty van 14 tot 16 mei

  Deze speciale Dying Light bounty gaat in Nederland in op zaterdag 14 mei en eindigt maandagochtend 16 mei. Als het doel behaald is, worden de spelers, die meegedaan hebben, beloond met nieuwe items. Zo krijgt iedereen die participeert een nieuwe outfit met de naam "Joker" en een ticket dat om te ruilen is voor een speciaal wapen. Om deze uitdaging haalbaarder te maken, heeft techland besloten om de nachten in de game, voor een korte periode, twee keer zo lang te maken, waardoor de gemuteerden ook twee keer zo lang actief zijn.

  Dying Light: The Following Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.