Dwayne Johnson belooft een gevecht tussen Black Adam en Superman

  Dwayne Johnson belooft een gevecht tussen Black Adam en Superman, dit bevestigde de acteur in een recent interview. Johnson zal de Shazam vijand Black Adam spelen van DC Comics. Wanneer Black Adam zijn debuut maakt is nog onbekend.

  In een interview met Fandango, bevestigde de acteur dat een gevecht tussen de twee titanen (Black Adam en Superman) absoluut gaat gebeuren!

  "Het gaat zeker gebeuren, absoluut. We hebben verschillende gesprekken gehad met Geoff Johns en iedereen bij DC. Bij DC is iedereen enorm enthousiast, aangezien ze bezig zijn met het opbouwen van hun DC film universum. We hebben een verrassing voor Black Adam die ik niet kan verklappen, maar als hint: de verrassing gaat over waar Black Adam wordt geïntroduceerd".

  Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, zit al jaren vast aan de rol van Black Adam. Het originele plan was om de vijand te laten opduiken in een solofilm van Shazam, maar deze film laat op zich wachten. Het DC filmuniversum bevat ondertussen al drie films: Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. De vierde film, Wonder Woman, draait vanaf 15 juni in de bioscoop.

  Dwayne Johnson belooft een gevecht tussen Black Adam en Superman, maar wanneer?

  Met de Justice Leage film enorm dichtbij (release 16 november), is het maar de vraag: in welke film zal Black Adam zijn debut maken? Justice League klinkt logisch, maar er zijn verschillende films opkomst, waaronder Aquaman. Of moeten we toch wachten op de Black Adam film? Het enige wat we kunnen doen is speculeren, dus wat denken jullie, in welke film verschijnt Black Adam als eerst?

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.