Dutch Game Garden introduceert IndigoX en is groter dan ooit

  De grootste Nederlandse showcase van games zal op 28 juni voor de tiende keer worden gehouden. Dutch Game Garden introduceert IndigoX en is groter dan ooit tevoren. Dit jaar zal de focus liggen op de game business en B2B matchmaking.

  De grootste game showcase van Dutch Game Garden viert zijn jubileum-editie op 28 juni 2019. Tijdens IndigoX worden verschillende business talks gehouden en krijgen onafhankelijke ontwikkelaars de mogelijkheid om hun games te showen aan het publiek. IndigoX vindt plaats op 28 juni 2019 in Speys te Utrecht, van 9:00 - 18:00 uur. IndigoX zal een B2B matchmakingservice aanbieden genaamd MeetToMatch waar bedrijven met elkaar in contact kunnen komen.

  Dutch Game Garden viert IndigoX zijn jubileum met extra grote editie

  In 2010 startte Indigo als een showcase voor Nederlandse games. Sinds 2016 worden er ook internationale games getoond in plaats van alleen Nederlandse titels. Hierdoor trok Indigo de aandacht van vertegenwoordigers als PlayStation, Apple, Unity en Nintendo. Wat er allemaal te zien gaat zijn op deze tiende jubileum-editie wordt in de komende weken bekend gemaakt. Via Twitter en Facebook kun je het laatste nieuws volgen.

  Succesvolle Nederlandse games als Reus van Abbey Games, Pine van Twirlbound, Swords & Soldiers en Awesomnauts van Ronimo Games waren voor het eerst speelbaar op vorige edities van Indigo. Indigo was eerst te bezoeken in het oude Dutch Game Garden gebouw op het Neude in Utrecht, hierna vond Indigo plaats in Tivoli Vredenburg en De Lik in Utrecht en zal nu plaatsvinden in Speys te Utrecht van 9:00 tot 18:00 uur.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.