Dutch Comic Con 2016 ook voor jonge superhelden

  Dutch Comic Con 2016, een groots evenement voor alle Comic-liefhebbers, is voor jong en oud. Jonge superhelden en heldinnen daarom opgelet, want er is genoeg voor jullie te beleven in de wondere wereld van comics!

  De tweede editie van Dutch Comic Con vindt dit jaar plaats op 26 en 27 maart en valt tegelijkertijd met eerste Paasdag, een extra reden om met de kinderen naar het evenement te gaan. Op Paaszondag kunnen de jonge actiehelden namelijk vanaf elf uur 's ochtends op zoek gaan naar gouden verstopte eieren, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Heb je geen super kijkkrachten, niet getreurd want niemand gaat zonder lege handen naar huis.

  Dutch Comic Con 2016 Kids Corner

  Maar dat is niet het enige, want Dutch Comic Con 2016 biedt twee dagen aan vermaak voor de jongste redders in nood. Er is op het moment een speciale Kids Corner ingericht waarbij er een hoop te doen en te beleven valt, allemaal in stijl van bijvoorbeeld je favoriete Marvel personages. Zo is er een bioscoop waar je de mooiste films kan zien zoals Star Wars Rebels, Guardians of The Galaxy en My Little Pony!

  Ook is er de Disney XD knutselhoek waarbij je fantastische dingen kunt maken. Maskers van je favoriete helden, je eigen superkracht badge en zelfs levensgrote kleurplaten zijn er te maken om al je mooiste creatieve creaties te maken. Ben je hier te stoer voor? Doe dan mee aan het gevecht tegen Ewoks, waarbij je het tegen andere kinderen opneemt met NERF-blasters!

  De kleine superhelden kunnen ook hun grote voorbeelden ontmoeten. Zo kan je op de foto met de echte Pinkie Pie, om je vervolgens te laten schminken als een My Little Pony of gave Transformer.

  Kaartjes voor Dutch Comic Con 2016 zijn te verkrijgen aan de deur, of online op de site. De superhelden tot 6 jaar oud mogen gratis naar binnen.

  Je eerste keer Dutch Comic Con? Bekijk dan snel ons sfeerverslag van vorig jaar! Ook dit jaar zullen we er weer bij zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.