Dutch Comic Con 2016 komt met ruimte voor gamers!

  Naast comic-liefhebbers en kinderen, is er voor gamers ook genoeg te doen tijdens Dutch Comic Con 2016. Ga als cosplayer van je favoriete game, of niet, maar ga in ieder geval wel lekker gamen bij Dutch Comic Con 2016.

  Mensen die niet vies zijn van het spelen van een spelletje, zullen zich niet snel vervelen tijdens Dutch Comic Con 2016. Het programma staat namelijk volgepland qua gamingactiviteiten en e-sports, die op beiden dagen zullen plaatsvinden. Het gebied dat alles te maken geeft met games zal in hal 7 te vinden zijn.

  Dutch Comic Con 2016 heeft groot aanbod aan game-activiteiten

  Je kan het tegen je vrienden opnemen, aan toernooien meedoen, professionals tegen elkaar zien strijden of de masterclasses volgen die door IGN aangeboden worden. Klinkt als interessante bezigheden, en dat zijn het ook zeker!

  Een van de topactiviteiten is het Fireside Gathering-evenement zijn, dat hier gehouden zal worden. 256 Heartstone spelers zullen het tegen elkaar opnemen om te strijden om de begeerde hoofdprijs: een Alienware X51 gaming laptop, 650 euro en een kwalificatie voor het Tavern Hero Tournament. Je kan jezelf hiervoor ook nog inschrijven via Dutchrank Store, waarbij de eerste 64 spelers gratis toegang krijgen tot Dutch Comic Con. Naast het hoofdevenement zullen er ook andere Hearthstone-competities plaatsvinden, waarbij zowel beginners als gevorderden zich prima kunnen vermaken.

  Op de eerste dag van de Dutch Comic Con, 26 maart, zal er een FIFA 16 toernooi plaatsvinden. De meest fanatieke spelers kunnen hier aan meedoen om kans te maken op aantrekkelijke prijzen. Ook hiervoor kun je je nog inschrijven via "Pro Players". Mocht je niet zo goed zijn met het digitale voetbal spel, dan heb je nog altijd de optie om mee te doen aan kleinere competities.

  De IGN masterclasses die je bij kan wonen zullen zich focussen op deze e-sports games. Professionals zullen je tips en tricks geven over FIFA, Hearthstone en League of Legends.

  Wil je, als gamer zijnde, deze boeiende activiteiten niet missen? Bestel dan weekend of zondag tickets via de officiële Dutch Comic Con-site. Ook zijn er nog een aantal zaterdag tickets beschikbaar, maar die zijn alleen nog maar aan de deur verkrijgbaar.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.