Dutch College League finale kaarten te koop!

  Het is zover! Op 25 juni staan de twee beste Nederlandse League of Legends teams recht tegenover elkaar in de Vue bioscoop in Hilversum. De Dutch College League finale kaarten zijn nu in de verkoop!

  De afgelopen maanden hebben zes Nederlandse studententeams gestreden in de Dutch College League. Een League of Legends competitie die sinds maart iedere dinsdag werd gespeeld. De twee beste eSports teams uit Delft en Nijmegen staan op zaterdag 25 juni tegenover elkaar, met als inzet een plekje bij het IeSF WK in Jakarta, Indonesie.

  DSEA Red uit Delft en Dorans Alpha uit Nijmegen gaan in een best-of-five series uitmaken wie de beste van de twee is en naar Jakarta af zal reizen om Nederland internationaal te vertegenwoordigen. DSEA heeft de beste papieren aangezien zij in het reguliere seizoen ongeslagen bleven. Ondersteund door een twee sportcommentatoren en met een select groepje wedstrijdanalisten tussen de wedstrijden door is het als iedere andere sport die je op tv ziet.

  De Dutch College League is een initiatief van YoungCapital dat spelers en teams van Nederlandse universiteiten en hoge scholen middels de game League of Legends dichterbij elkaar brengt. Deze vorm van eSports wordt steeds populairder voor spelers, maar zeker ook voor kijkers omdat zij de allerbeste spelers in actie kunnen zien in hun favoriete game. Het is dus ontzettend leuk om samen met vrienden wedstrijden te kijken van deze topteams. En die kans heb je nu!

  Dutch College League finale kaarten nu te koop!

  Op zaterdag 25 juni vindt de finale plaats in de Vue bioscoop in Hilversum. Dutch College League finale kaarten koop je hier voor 15 euro. De eerste match begint om 12.00 uur en het gehele toernooi zal rond 17.15 uur afgelopen zijn. Lijkt het je wat om er live bij te zijn? Koop dan nu je Dutch College League finale kaarten of volg de finale in de Vue bioscopen in Apeldoorn, Eindhoven, Hoorn of Kerkrade, kijk het via Fox Sports kanaal 2 op tv of online via Twitch.tv.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.