Dunne LG TV zal rond de 8000 dollar kosten

  Tijdens CES 2017 prestenteerde LG een flinterdunne nieuwe televisie. Nu is bekend dat deze dunne LG TV een adviesprijs zal krijgen van rond de 8000 dollar.

  LG presenteerde met trots een van de populairste producten op een van de grootste techbeurzen ter wereld. De LG W-serie televisies vielen op tussen het andere tech-geweld door het flinterdunne design. Toentertijd was nog onduidelijk wat de dunne LG TV ging kosten, maar nu heeft een retailer een prijs uitgegeven voor de grote en de kleinere versie van de TV

  Grootste dunne LG TV kost bijna 20.000 dollar

  TechRadar meldt als eerst over de prijs van de televisies na de TV's gevonden te hebben op de website van de webshop B&H uit de Verenigde Staten. Zij hebben zowel de 65 inch als de 77 inch versie inmiddels op in de webshop geplaatst met een prijs erbij. De 'kleine' 65 inch versie is te verkrijgen voor 7.996,99 dollar en voor de 77 inch versie mag 19.996,99 dollar worden neergeteld.

  LG vraagt deze bijzonder hoge prijs door de vernieuwing die de televisie brengt. Het scherm zelf heeft een dikte van 2,57mm, vergelijkbaar met de dikte van 26 velletjes papier. De televisie is zo dun dat het scherm met magneten aan de muur gemonteerd moet worden, omdat er geen ruimte is voor schroeven.

  Ook is alle hardware van de televisie is geplaatst in een meegeleverde Dolby Atmos soundbar die met een kabel is verbonden aan de TV. De televisie heeft verder een UHD 3840 bij 2160 OLED panel, beschikt over alle mogelijke vormen van HRD en draait op WebOS 3.5. Over de releasedatum is nog niets bekend, ook niet op de site van W&B. Daar kan je je wel laten inlichten zodra er meer duidelijk is over de beschikbaarheid van de dunne LG TV.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.