Dumbo trailer vrijgegeven door Disney

  Disney heeft de nieuwe Dumbo teaser trailer online gepubliceerd. De nieuwe Disneyklassieker gaat over het circusolifantje, en zal in het voorjaar van 2019 uitkomen. Bekijk de Dumbo trailer bovenaan de pagina.

  Dombo, het olifantje met de grote oren van Disney, krijgt een nieuwe film. De film is geregisseerd door Tim Burton die onder andere ook gewerkt heeft aan The Nightmare Before Christmas (1993) en Alice in Wonderland (2010). De nieuwe Dombo-film wordt een live-action versie, in tegenstelling tot de originele film uit 1941.

  Naast de nieuwe teaser trailer, is er ook een poster vrijgegeven.

  Dumbo trailer

  Dumbo trailer: wat kunnen we verwachten?

  In de nieuwe film gaat maken we kennis met ex-circusster Holt Farrier (Colin Farrell), die net terugkeert uit de oorlog. Circusbaas Max Mecidi (Danny DeVito) wil dat hij terugkomt naar het circus om te zorgen voor het olifantje met de extreem grote oren: Dombo. Iedereen ziet hem als een lachtertje vanwege zijn oren, totdat de kinderen van Holt erachter komen dat Dombo kan vliegen. Samen met een ondernemer en een luchtacrobaat willen ze van Dombo een echte circusster maken.

  De film draait vanaf 29 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

  Fan van Disney? Bekijk dan hier ons lijstje van de 10 beste Disneyfilms en de 5 leukste Disneyfilms op Netflix!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.