Duitse Netflix original Dogs of Berlin binnenkort op Netflix

  Na de Netflix serie Dark komt Netflix met een gloednieuwe Duitse Netflix Original serie genaamd Dogs of Berlin. Deze serie is vanaf 7 december 2018 te kijken op Netflix. Dit wordt de tweede Duitse Netflix original serie die is te vinden op de streaming service na het grote succes van de serie Dark.

  Stefan Erhard

  In Dogs of Berlin raken de twee politierechercheurs verwikkeld in de Berlijnse onderwereld. De twee rechercheurs moeten een team vormen terwijl ze elkaars grootste tegenpolen zijn. De rechercheurs raken verwikkeld in de verknipte wereld doordat ze onderzoek doen naar de moordenaar van een beroemde voetballer.

  De spanning stijgt in Berlijn en de rechercheurs worden in het verhaal niet alleen geconfronteerd met gevaar, maar ook met hun eigen zwaktes en criminele activiteiten uit hun verleden.

  De hoofdrollen zullen worden vertolkt door Fahri Yardim en Felix Kramer, twee Duitse acteurs. Andere grote rollen zullen worden vervuld door Anna Maria Mühe, Katharina Schüttler en Mohammed Issa.

  Meer dan alleen Duitse Netflix original

  Netflix maakt steeds meer Europese series. Een aantal bekende Europese series zijn La Casa de Papel, The Rain, Dark en Dogs of Berlin zal binnenkort ook te vinden zijn op de streaming service. Er zou nog een serie onderweg zijn van de makers van Dark. De Netflix Original serie Dogs of Berlin is te bekijken vanaf 7 december, dus tijdens de feestdagen kun je hem bekijken met je familie. Kijk je liever een film? Dan kun je even ons artikel met de tien leukste kerstfilms lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.