DualShock 4 sale bij bol.com - DualShock 4 GT Sport editie voor 10 euro minder

  Gran Turismo fans opgelet! De GT Sport Limited Edition PlayStation 4 Wireless DualShock 4 V2 Controller is in de sale bij bol.com. Normaal gesproken kost de controller € 54,99, maar nu krijg je bij bol.com 18% korting. Hierdoor kost de controller op het moment maar € 44,99.

  De bol.com sale voor de DualShock 4 GT Sport editie is alleen vandaag beschikbaar, dus wees snel met bestellen. Voor 10 euro minder dan normaal kun jij hem morgen al in huis hebben. De Limited Edition GT Sport editie komt met meerdere aanpassingen aan het uiterlijk waaronder een zilveren kleur.

  DualShock 4 GT Sport editie in de sale - verschillen met standaard editie

  De GT Sport editie van de DualShock 4 controller heeft een zilveren kleur. Dit wijkt af van de standaard zwarte kleur van DualShock controllers. De triggers, thumbsticks, knoppen en touchpad zijn daarentegen wel zwart. Daarnaast is op de touchpad in zilveren kleur het Gran Turismo logo zichtbaar.

  GT Sport Limited Edition PlayStation 4 Wireless DualShock 4 V2 Controller

  De DualShock 4 GT Sport editie werd tijdens de gamescom persconferentie van Sony in 2017 aangekondigd. Dit gebeurde door middel van een trailer die ook een Limited Edition GT Sport editie van de PlayStation 4 Pro liet zien. Deze speciale versie van PS4 Pro heeft hetzelfde kleurenpalet als de GT Sport versie van de DualShock 4 controller die nu in de sale is bij bol.com.

  Hier kun je GT Sport Limited Edition DualShock 4 controller kopen voor € 44,99!

  Wat is GT Sport?

  GT Sport, ofwel Gran Turismo Sport, is een racespel dat in 2017 is uitgekomen voor de PlayStation 4. Het spel is ontwikkeld door Polyphony Digital een maakt deel uit van de Gran Turismo reeks. Gran Turismo Sport is het zevende deel in de franchise en bevat net zoals zijn voorgangers een Arcade modus en een Sports modus. Daarnaast heb je in de game de mogelijkheid om online tegen andere spelers te racen. Sinds het spel in 2017 is uitgekomen zijn er in totaal 103 auto’s en 32 racebanen aan GT Sport toegevoegd. Oorspronkelijk waren er 168 voertuigen and 39 banen beschikbaar in de game.

  Wij beloonden de game in de GT Sport review met een 8.0. Vooral op audiovisueel gebied maakte de game veel indruk op ons.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.