DriveClub slecht weer optie nu gratis beschikbaar

  DriveClub slecht weer komt vandaag naar de PlayStation 4-exclusieve racer en is een extra optie die Evolution Studios er al sinds de launch van DriveClub in wilde stoppen.

  De beloofde weersoptie is iets wat Evolution Studios had beloofd en dus wordt dit nu waargemaakt. Dit extraatje zorgt ervoor dat spelers in slecht weer kunnen rijden in DriveClub en van deze mooie natuurverschijnselen kunnen genieten. In het bovenstaande video, afkomstig van de Facebookpagina van DriveClub is te zien hoe het extreme weer in Noorwegen in de game wordt vertaald.

  DriveClub slecht weer optie, de gratis DLC en nog veel meer

  DriveClub slecht weer zorgt naast de gratis DLC voor een extra bonus en geeft spelers toch een reden om te gaan spelen. De DLC kwam vorige week uit en is niet het enige wat er gratis voor DriveClub wordt uitgebracht. Door alle serverproblemen worden ook de DLC van november en de Photo Finish DLC gratis.

  Voor de PS Plus Edition is nog steeds geen releasedatum bekend; wanneer deze uit zal komen is dus nog onduidelijk. Wel weten we dat Evolution Studios er nog veel aan zal doen om de nodige serverproblemen op te lossen.

  DriveClub

  Verkijgbaar vanaf 8 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.